Foto: Ronald Zijlstra

Foto: Ronald Zijlstra

INFO

Beeld, fotografie, heeft mij van jongs af aan gefascineerd. Ook in de tijd dat ik in de public relations werkzaam was, werkte ik heel graag aan projecten waarin fotografie en grafische vormgeving een rol speelden.

Met de stap om in 2007 de vierjarige opleiding 'fotografische vormgeving' te volgen, ben ik nog altijd heel blij. Nu mag ik zelf creëren en met de camera andere werelden binnen stappen, interessante mensen ontmoeten en verhalen vertellen met mijn foto's.

Ik ben nieuwsgierig naar de mensen die ik ontmoet, hun leven, werk of passie. Het gevoel wat daarbij ontstaat, de bijzondere momenten die ik zie, wil ik graag vastleggen in een portret of reportage. Voor mij iedere keer weer een uitdaging om dat zo creatief en kwalitatief mogelijk te doen. Voor iedere shoot neem ik de tijd, zodat er een ongedwongen sfeer kan ontstaan en we samen aan mooie beelden kunnen werken.


AANVRAAG EN PRIJZEN

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden. Voor bedrijven en instellingen maak ik graag een offerte op maat.

Voor particuliere shoots kan ik op verzoek mijn algemene informatie met de mogelijkheden en prijzen mailen. Maar ook hier geldt dat ik bij speciale wensen een offerte op maat kan maken.